Samsung sau Iphone?

Samsung si Apple sunt doua dintre cele mai cunoscute si din cele mai renumite branduri de telefoane, de laptopuri si chiar si de tablete. Asa ca daca esti in cautarea unui telefon si nu esti un fan infocat Apple sau Samsung, esti indiferent fata de acestea, iti va fi mai dificil sa iei o decizie cu privire la marca de telefon pe care sa o cumperi, iar apoi va trebui sa decizi si ce model vrei sa cumperi. In randurile de mai jos voi prezenta atat avantajele telefoanelor de la Samsung si Apple, cat si dezavantajele acestora, pentru a fi hotarat cu privire la ce marca de telefon vrei sa iti cumperi. 

In primul rand, trebuie sa decizi care vrei sa fie bugetul pe care sa il aloci pentru a-ti cumpara telefonul. Daca ai un buget mai mic, atunci este posibil ca varianta cea mai accesibila sa fie un telefon Samsung, precum Galaxy A3 2017, dar daca ai un buget mai mare, poti sa te orientezi fie spre un telefon de la Samsung mai bun, mai nou, fie spre unul de la Apple. Un avantaj al telefoanelor de la Samsung este faptul ca sunt mai ieftine decat cele de la Apple, dar si reparatiile sut mai ieftine. De exemplu daca ti-ai scapat telefonul A3 2017 si nu aveai folie de protectie si s-a spart, va trebuie sa mergi la un service gsm si sa trebuiasca sa iti inlocuiesti sticla la Samsung Galaxy A3 2017 care te va costa destul de mult, dar nu va costa mai mult decat o inlocuire a sticlei la Iphone 6S. Asa ca, trebuie sa te decizi daca esti dispus sa cheltuiesti o suma mai mare de bani pentru un telefon de la Apple, care in cazul unei defectiuni, reparatie va costa mai mult decat o reparatie la Samsung. 

Pe langa bugetul pe care trebuie sa te decizi sa il aloci cumpararii telefonului, trebuie sa ai in considerare daca te va deranja ca bateria telefonului sa dureze mai mult sau daca nu te deranjeaza sa il pui mai des la incarcat. Telefoanele de la Samsung au o baterie care dureaza mai mult decat cele de la Apple. 

In ceea ce priveste camera, pana sa apara modelele  mai noi de la Samsung, Apple avea telefoane care aveau camere mai bune, atat de spate, cat si frontale. Asa ca daca nu ai un buget suficient de mare pentru a-ti cumpara un Samsung Galaxy S20, S10 sau S9, poate ca poti sa te orientezi catre un model de la Apple, precum Iphone 6S Plus sau Iphone 7. 

Asadar, daca oscilezi intre un telefon de la Samsung si unul de la Apple, aceste dezavantajele si avantaje ale fiecaruia poate te va ajuta sa te hotaresti asupra unui telefon care iti place si ti se potriveste cel mai bine.