Plata în rate cu dobânda 0% pentru stomatologie acum și în București! Descoperă despre ce clinică e vorba și de ce oferte dispune

Nu este un secret că tratamentul stomatologic poate fi destul de costisitor, mai ales dacă ai nevoie de o îngrijire complexă ce include profilaxie dentară, chirurgie dentară, ortodonție sau chiar estetică dentară. Tocmai din acest motiv, cele mai prietenoase cabinete stomatologice în București oferă clienților posibilitatea de a achita serviciile în rate.

Serviciile stomatologice fac parte din categoria investițiilor pe termen lung. Iar clienții sunt îngrijorați de aspectul financiar și amână vizita la un cabinet stomatologic până la imposibil. Nu trebuie să mai faci asta, deoarece acum există posibilitatea alegerii unui plan de achitare în rate.

Tratamentul dentar poate include mai multe etape și mai mult timp. De exemplu, un implant dentar se realizează în două faze, cea finală are loc după 3-6 luni, după inserarea implantului. Tratamentul ortodontic poate să dureze și până la 2-3 ani.

Unde poți găsi soluții pentru achitarea în rate și ce modalități de plată și finanțare există?

Este vorba de cabinetul stomatologic din București Dentarbre ce pune la dispoziție mai multe metode prin care să achiți serviciile stomatologice de care ai nevoie: plata în rate cu cardul de cumpărături, sau cardul de credit, plată prin POS cu cardul de debit, sau plata în numerar.

  • Tratamentul stomatologic cu plata în rate prin cardul de cumpărături (card de credit) include:
  • Există posibilitatea de achitare cu ajutorul cardului de credit ING – ofertă disponibilă pentru sume de peste 500 lei (până la data de 30.11.2019).
  • Altă modalitate de achitare este prin intermediul cardului de credit standard BND – plată în 6 de rate cu dobândă anuală 0% pentru sume de peste 200 de lei. Cardul de credit BCR este disponibil în 12 rate, fără dobândă.
  • Cabinetul stomatologic Dentarbre din Colentina mai oferă și posibilitatea de achitare până la 6 rate, cu ajutorul cardului de credit CardAvantaj Mastercard de la Credit Europe Bank. Împărțirea pentru 6 rate a cumpărăturilor efectuate pe întreaga perioadă a campaniei va fi realizată automat de către Bancă. Împărțirea va fi evidențiată pe extrasul de cont aferent cardului.
  • O altă modalitate de achitare este prin Cardul Deștept de Cumpărături de la Banca Românească – cu 0% dobândă şi 0% comision de activare pentru cumpărături de cel puțin 200 Lei, până la 12 rate.

Cabinetul stomatologic din București Dentarbre este dedicat excelenței și, în egală măsură, abordării 100% la 100% profesioniste în domeniul sănătății dentare.

Politica clinicii se bazează pe 2 piloni de bază: să dispună de o echipă calificată de medici stomatologi și de echipament modern. Ambianța contează la fel de mult, iar beneficiile de care se poate bucura clientul generează o stare de liniște, confort și siguranță.

Așadar, chiar dacă nu ai posibilitatea să plătești serviciile stomatologice în întregime acum, există o modalitate avantajoasă. Medicul dentist poate să aranjeze un plan de plată intern pe o perioadă mai lungă de timp, iar prima consultație la cabinetul stomatologic Dentarbre include analiza profundă a tuturor acestor aspecte, în vederea obținerii unor rezultate frumoase.