Piesele auto – mult mai usor de achizitionat online

Masina ta are o problema si nu stii de unde sa incepi? In primul rand, ar fi trebuit sa ai deja un magazin de piese auto in care sa ai incredere, iar in caz contrar –  pe autopiesa.ro poti gasi toate piesele de care ai nevoie.

In al doilea rand, trebuie sa stii ca stocurile pieselor auto online sunt mult mai mari si disponibilitatea este mai crescuta decat in mediul offline. Daca totusi esti norocos si vrei doar sa fii precaut, poti sa studiezi toate piesele si sa aflii recenzii de la alti cumparatori – lucru ce nu-l poti face mereu in magazinele fizice.

Piesele auto sunt mult mai usor de achizitionat online din doua mari motive:

  1. Stocurile sunt mai mari si sunt reinnoite periodic.
  2. Nu e necesar sa te deplasezi la un anumit punct de lucru pentru a le cumpara.

Daca e ceva bun ce ne-a adus tehnologia, acel lucru este posibilitatea de a cumpara online. La fel se intampla si in cazul pieselor auto. Unele piese nu accepta amanare a schimbarii si din acest motiv e necesar sa le gasesti cat mai repede. Timpul pierdut prin magazinele fizice, unde exista o probabilitate destul de mare sa nu gasesti piesele, poate fi eliminat prin faptul ca iti alegi piesele auto online.

Pentru livrarea produselor nu trebuie sa astepti prea mult si poti cere ca livrarea sa se faca la sediul service-ului auto sau la mecanicul cu care lucrezi pentru masina ta.

Cert este ca produsele vor fi livrate la usa, fara a mai fi nevoit sa te deplasezi in alta parte. Achizitionarea pieselor auto din mediul online este mult mai facila si poti afla mai multe pareri a altor clienti, ceea ce in magazinele fizice nu poti face tot timpul.

Piesele auto comandate online pot fi returnate daca nu corespund cu cerintele tale si nu se potrivesc masinii, intr-un timp foarte scurt. Pentru a returna produse in magazinele fizice este nevoie de bonul fiscal, de timp liber pentru a te deplasa la magazin si timp de asteptare pana la inregistrare. In online, acest lucru este mult mai usor, asadar tot timpul este economisit.

Inainte de a cumpara piese auto online poti discuta cu mecanicul despre un anumit produs, dar la magazinele fizice nu il poti lua cu tine. Din acest motiv, foarte multe persoane si-au indreptat atentia spre mediul online. Faptul ca economisesti timp si bani implicit, in online ai mai multa libertate de alegere si de miscare.

Daca nu ai un magazin de piese auto pe o raza de 10 km, cu atat este mai bine sa te orientezi spre cumpararea pieselor auto online. Deplasarea pana la cel mai apropiat magazin necesita un mijloc de transport si daca masina ta nu este disponibila, e mult mai dificil sa gasesti pe cineva care te poate ajuta sa te transporte pana la destinatie si sa fie dispus sa te ajute la transportarea produselor.