Personalizarea telefonului, un trend ce cucereste intreaga lume

Telefonul a devenit, indiscutabil, nu doar un obiect foarte util si mereu prezent asupra noastra, ci si un accesoriu care tine de stilul si eleganta fiecaruia. Este firesc, din acest motiv, sa apara si dorinta de a aplica o personalizare telefonului, prin care se exprima preferintele particulare, gusturile si exigentele care il individualizeaza pe posesorul de telefon in grupul sau de prieteni sau colegi. Exista si persoane care cred ca un telefon personalizat este mai putin expus furtului, pentru ca este mai usor de recunoscut daca a fost sustras.

Daca unii utilizatori prefera aplicarea elementelor personalizante direct asupra carcasei telefonului, cei mai multi prefera sa faca asta prin intermediul husei aplicate telefonului mobil. Acest procedeu are avantajul ca nu afecteaza in nici un fel telefonul in sine si amprenta personala poate fi eliminata sau inlocuita prin simpla schimbare a husei. Exista numeroase metode ingenioase si creative prin care utilizatorii au ales sa isi personalizeze telefoanele.

Culoarea husei este cea mai simpla metoda prin care iti personalizezi telefonul. Uneori faci asta chiar fara sa iti dai seama. Atunci cand alegi o husa asus in culoarea ta preferata, ai aplicat deja un prim element care leaga strans un simplu telefon neutru de felul tau de a fi, de dorintele tale.

Husele imprimate sunt alt mijloc rapid, accesibil si foarte estetic de a-ti pune amprenta personala asupra telefonului tau. Se gasesc in diferite culori si combinatii grafice pe husecool.ro si poti alege exact ceea ce te reprezinta cel mai bine. Este foarte simplu ca, prin intermediul lor, sa arati ca iti plac animalutele sau ca te fascineaza povestile despre extraterestri. Aceste huse huawei p9 lite 2017 au si preturi foarte accesibile iar asta iti va permite sa alegi mai multe modele daca ai vazut mai multe huse care iti plac mult si nu te poti decide prea usor!

Pictura pe husa este un trend preferat de persoanele rafinate, cu inclinatii artistice sau iubitoare de arta. Este executata manual, de obicei cu culori acrilice, pe suprafata husei din silicon, metal sau plastic dur, uneori si pe piele. Tehnicile diferite de pictura permit realizarea unor decoratiuni in relief.

Aplicatiile ornamentale sunt o metoda usor de aplicat chiar si de catre cei care nu au mari aptitudini artistice sau indemanare. Constau din simpla lipire pe suprafata husei a unor mici elemente precum margele, fire metalice, petale de flori uscate, boabe de cafea. Sunt mult folosite in acest scop micile ornamente utilizate si la saloanele de manichiura.

Incizarea artistica este un fel de sculptura in materialul husei. Se aplica mici incizii asupra huselor de silicon cu bisturiul sau chiar cu lama de ras. Rezulta un aspect dantelat care poate fi foarte interesant.

Caricatura si mesajul militant pot parea metode relativ simple, chiar rudimentare pentru personalizarea husei telefonului, dar in realitate necesita inteligenta si talent din partea executantului. Caricaturile sau mesajele sunt desenate exclusiv manual, de regula cu o culoare unica, pe husele din silicon. Desenele sunt facute cu un marker permanent si pot fi acoperite prin pulverizare usoara cu un vernis cu efect de crapaturi, care le confera o nota vintage si o rezistenta mai mare.

Leave a Reply