Masajul tantric si senzual: diferente si beneficii

Tantra si masajul tantric pot deveni cuvinte cheie, dar este ceva ce pentru majoritatea oamenilor este greu de inteles. Tantra are asocieri cu practici sexuale mistice, dar este greu sa percepem despre ce este vorba.

Exista numeroase reclame pentru „masaj tantric”. De fapt, site-uri web intregi sunt dedicate acestui subiect, dar ofera intr-adevar masaj tantric? Ce face un masaj tantric?

Deoarece exista atat de multe tipuri de masaj, poate fi foarte confuz sa stii ce sa alegi. Cand vine vorba de masaj intim, cauta un serviciu special precum cel de la Masaj Club care sa te faca sa te simti uimitor. De asemenea, poate doresti sa stii ce primesti si ce optiuni sunt disponibile, precum si calificarile practicantului.

Masajele de placere la se pot face in mai multe moduri: masaj tantric, masaj senzual, masaj naturist, masaj erotic, masaj prostatic, sau chiar alinare sau masaj cu mana cu final fericit. In mod normal, aceste masaje dureaza intre una sau doua ore.

Masajul de placere este, in mod normal, un masaj pe tot corpul care se incheie cu masajul organelor sexuale. Poate include, de asemenea, masaj de la corp la corp. Dupa ce a oferit un rasfat relaxant a intregului corp, maseoza ofera un masaj sexual.

Este o experienta relaxanta care permite eliberarea sexuala intr-un mediu confortabil si sigur. Un masaj erotic simplu poate fi excelent pentru ameliorarea stresului si iti poate oferi rasfatul si eliberarea pe care o cauti in mainile sigure ale altei persoane.

Masajul traditional tantric este diferit de un masaj senzual sau erotic de baza. Practicanta este fi instruita intr-o scoala de specialitate pentru a intelege magia mistica a Tantrei si a o aduce la tine.

Tantra este mai mult decat sex; este vorba despre energie si vindecare. Masajul tantric este intens placut, dar intr-un mod foarte diferit de masajul senzual.

Masajul tantric activeaza fluxul de energie si ajungi la o senzatie incredibila de inalta despre care unii oameni ar putea spune ca este similar cu consumul mare de medicamente, dar este foarte diferit pentru ca este natural si pur, fara efecte secundare si paranoia. Un masaj tantric iti va oferi o experienta cu totul noua a sexualitatii si va iti deschide usile catre o noua intelegere a naturii tale ca fiinta spirituala si sexuala.

Masajul tantric cu o persoana calificata poate chiar vindeca o lista de probleme sexuale, de la disfunctie erectila si ejaculare prematura pana la anorgasmie, chiar incapacitatea de a se conecta cu ceilalti si de a gasi un partener potrivit. Masajul tantric te va invata sa faci sex tantric, astfel incat sa poti explora experiente noi cu partenera ta si sa atingeti noi niveluri de extaz.

Masajul tantric se refera la miscarea energiei in jurul corpului nostru. Pentru ca energia sa se miste, canalele noastre energetice trebuie sa fie deschise. In mod firesc, energia ar curge in corpul nostru (uita-te la energia nelimitata a multor copii), dar devine blocata atunci cand stresurile si traumele vin in corpul nostru si provoaca tensiune in muschii nostri. Tensiunea opreste energia sa curga si provoaca durere.

In ciuda tuturor acestor avantaje, masajul tantric nu este pentru toata lumea si nu este pentru toate ocaziile. Cel mai important lucru, este practicantul, deoarece va crea sau va rupe cu adevarat experienta.