Martisoare speciale pentru toti clientii tai!

Luna Martie, la fel ca si Decembrie sunt reprezentate de cadouri. Doamnele si domnisoarele se bucura de o multime de martisoare, le poarta pe mana sau in piept, ori aleg sa le puna ca si ornament pe birouri, mese de lucru si asa mai departe.

Martisoarele sunt mici obiecte tradiționale românești, care sunt oferite ca daruri în timpul sărbătorii de 1 Martie, cunoscută sub numele de “Martisor” sau “Mărțișor”. Această tradiție este populară în România, Moldova și alte țări învecinate.

Martisoarele sunt de obicei mici ornamente sau bijuterii, constând într-un șnur alb și roșu împletit împreună. Aceste culori au o semnificație simbolică: albul simbolizează iarna care se încheie, iar roșul reprezintă primăvara care începe. Mărțișorul este purtat la piept timp de luna martie și apoi agățat într-un copac fructifer sau aruncat în apă, într-un curs de apă, pentru a aduce noroc și bunăstare.

Mărțișorul poate fi simplu sau elaborat, realizat din diverse materiale, inclusiv mărțișoare de argint, mărțișoare textile, mărțișoare cu pietre prețioase, etc. Aceste obiecte mici au o semnificație culturală și tradițională puternică și sunt considerate simboluri ale speranței, începuturilor noi și a norocului în cultura românească.

In acest caz, barbatii si copii opteaza pentru cele mai speciale martisoare, care sa le ofere posibilitatea de a-si bucura femeile iubite. In cadrul site-ului bazarulonline.ro beneficiezi de o gama completa de martisoare speciale pentru toti clientii tai! Poti comanda martisoare engros de la furnizorul preferat, in diferite forme, modele sau culori.

Cele mai speciale modele pentru nevoile magazinului tau

Clientii tai sunt pretentiosi si vor sa opteze doar pentru produse speciale? In cadrul categoriei de martisoare engros ai la dispozitie o multime de variante de acest tip! Martisoarele sunt disponibile in modele deosebite, cu o calitate superioara, ideale pentru oferirea in dar de catre clientii tai. Totodata, ai la dispozitie seturi de brose pentru martisor, ce pot fi confectionate chiar de catre ei. Prin atasarea unui snur rosu, un simplu martisor poate fi cel mai frumos cadou.

Furnizorii nostri te asteapta cu o gama vasta de martisoare engros de diferite tipuri, special concepute chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti. Le poti comanda oricand, in cantitatea dorita, de la furnizorul preferat. Acestea sunt disponibile atat pentru magazinele fizice, cat si pentru cele online.

Bratari martisor pentru orice ocazie

Brosele de martisor nu pot fi purtate mai mult decat luna martie, iar in acest caz furnizorii nostri iti pun la dispozitie bratarile. Acestea pot fi purtate pe tot parcursul anului, reprezentand un cadou deosebit. De asemenea, acestea pot fi expuse in magazinul tau in orice perioada, pentru a-i ajuta pe clienti sa ia cea mai buna decizie in materie de cadouri.

Martisoarele engros sunt disponibile in mai multe variante, alaturi de cele mai speciale bratari.