Intrebari legate de videochat

Cu totii suntem constienti de faptul ca in ultimii ani, din ce in ce mai multe tinere domnisoare aleg sa isi caute un loc de munca in industria videochatului. Desigur, discutam aici despre fetele care isi doresc sa devina model videochat, in conditiile in care locurile de munca din aceasta industrie sunt foarte bune platite.

In plus, programul de lucru este flexibil pentru modelele videochat, iar comisioanele si bonusurile sunt foarte atractive, motiv pentru care multe fete isi doresc sa devina modele Money-Studio.ro.

De precizat este faptul ca foarte multe dintre fetele care viseaza la o cariera in industria videochatului, au o multime de curiozitati despre aceasta activitate, asa ca haideti sa vedem in cele ce urmeaza care sunt cele mai frecvente intrebari cu privire la activitatea de model videochat.

Pot lucra ca si model videochat daca nu am experienta?

Bineinteles ca se poate lucra si fara experienta. Exista multe studiouri de videochat care prefera colaborarile cu modele incepatoare, acestea avand cel mai mare potential de dezvoltare. Motivul este simplu. Buna pozitionare a unui model in paginile unei platforme de videochat atrage incasari mai mari.

Platformele de videochat au interesul de a oferi acest acest plasament preferential modelelor care prezinta sabilitate: celor care au continuitate in activitate, care nu oscileaza intre diferite studiouri. Asadar, atentie! Incearca sa incepi cu dreptul.

Colaborati si cu modele care nu vorbesc limba engleza?

Aici raspunsul poate fi si da si nu. In principiu, cunoasterea limbii engleze la nivel de incepator este minimul pe care il cere un studio videochat precum Money-Studio.ro, iar acest lucru este firesc in conditiile in care limba engleza se vorbeste in toate colturile lumii, iar clientii studioului sunt doar din strainatate.

Insa exista persoane ale caror anumite alte calitati compenseaza necunoasterea limbii engleze (ex. persoanele care danseaza bine, sau care au calitati fizice deosebite). Exista de-asemenea persoane care in schimb vorbesc alte limbi straine, deci si acest lucru poate compensa. Cel mai bun raspuns pentru aceasta intrebare il vor primi modelele dupa ce vor participa la interviu.

Oferiti cazare?

Aceasta intrebare poate avea un raspuns diferit de la un studio la altul. De exemplu, exista studiouri care cazare intr-o zona civilizata a Capitalei in regim privat sau shared (la alegerea modelului), intr-un ambient discret unde modelele se vor simti ca acasa si unde nu vor fi deranjate de nimeni.

Exista si studiouri care nu ofera cazare, sau care ofera cazare contra cost in diferite locatii. Aici totul depinde foarte mult de politica fiecarui studio videochat.

Se poate lucra si part time?

Cu siguranta raspunsul este da. Cele mai bune rezultate financiare pe care un model de la Money-Studio.ro le va obtine vor fi in cazul in care vor urma un program full time, insa si de pe urma unui program part time se pot castiga bani frumosi. La un numar de 25 de ore lucrate saptamanal se poate castiga un salariu decent, insa modelele care vor lucra 40 de ore pe saptamana, la sfarsitul lunii se vor alege cu sume mari de bani in conturi.

Videochat de acasa sau de la studio?

Exista fete care si-ar dori sa practice videochatul de acasa. Cu siguranta se poate practica si de acasa aceasta activitate, insa la studio totul este perfect. Modelele au parte de cele mai bune conditii de lucru, au parte de servicii make up, primesc tinute, etc. In plus, mediul de lucru dintr-un studio videochat este unul foarte placut.

Pot lucra ca model videochat daca am peste 30 de ani?

Acest lucru depinde de-asemenea foarte mult de politica studioului. Cele mai multe studiouri aleg modele care arata impecabil, si de ce sa nu recunoastem faptul ca exista doamne si domnisoare in varsta de 35 de ani, de exemplu, care nu isi arata varsta.

Colaborati si cu baieti sau cupluri?

Cu siguranta exista multe doamne si domnisoare care si-ar dori sa lucreze in cadrul unui studio care accepta si baietii sau cuplurile in aceasta activitate. De precizat este faptul ca exista si studiouri care colaboreaza atat cu cupluri cat si cu baieti.

Asadar, acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai mari curiozitati pe care le au fetele care isi doresc sa urmeze o cariera in industria videochatului.