Din Botosani, cu drag, stiri la zi si la obiect – afla realitatea botosaneana asa cum este ea

In perioada pandemica am observat cu totii fenomenul de fake news si in plus am asistat la un val de reactii din partea celor care fie nu credeau in virus, fie erau aproape experti in ale virusologiei. De la educatie pleaca totul, de la lipsa de informare, de la alegerea gresita in ceea ce priveste sursele de informare. Daca te intereseaza sa te mentii la curent cu ce se intampla in Botosani, mizeaza pe botosaneanul.ro pentru a avea stirile la zi.

Acest ziar Botosani arata realitatea asa cum este ea. Pentru ca sunt facute investigatii, relatate stiri recente, fara cosmetizari si influente politice, este una din sursele de informare de care botosanenii si nu numai sunt multumiti.

Ce mai aflam din Botosaneanul

Conform sursei citate, pagina oficiala fiind botosaneanul.ro, descoperim ca finalul de vara este destul de capricios in acest an, cel putin in zona de nord a tarii. Exista si cod de vreme rea, ceea ce ne cam debusoleaza, daca ne raportam la vremea de afara si la timpul din calendar.

Aflam de asemenea, pentru cei interesati de zona politicului, despre vizita recenta a lui Orban in Botosani. Cum se intampla adesea, nu toti sunt pe aceeasi lungime de unda, asadar carcotasii au observat ca un parlamentar i-ar fi intors spatele. Uneori, gesturile tradeaza ceea ce cuvintele inca nu au apucat sa spuna.

Pentru cei care au urmarit constant ce se mai intampla in spatiul public cu siguranta stiu ca s-a tot discutat despre o iesire necontrolata si nervoasa a unei mari interprete de muzica populara. De data aceasta noutatile sunt stiri cu aceasta, cu drept la replica, care incearca sa isi gaseasca scuze si sa isi ceara scuze, in lacrimi, fata de momentul creat. Pentru ca poti fi un mare nume pe scenele muzicii, cu fani zeci si sute, insa asta nu iti da drept si putere sa fii mai putin om si fara maniere.

Nu omite nici sectiunea informatiilor despre numarul de cazuri de covid. In conditiile in care se vehiculeaza ca deja exista varianta delta peste tot, in Botosani situatia imbolnavirilor cunoaste o dinamica. Iar Botosaneanul nu intarzie sa ne informeze despre cum sta situatia pe localitati.

Daca tot citesti online stirile, citeste ce te intereseaza in mod special si ce merita atentia ta. Botosaneanul este la un click distanta, cu stiri ce vizeaza Botosaniul mai ales.

Contact:

redactie@martorincomod.ro