De mare ajutor pentru femeile cochete – kitul de unghii Bling UV de la Pandera

Manichiura cu gel, cea cu oja semipermenenta de asemenea au devenit in ultimii ani o moda. Sunt preferate pentru ca pot oferi unghiilor un aspect perfect, impecabil si pentru ca prezinta mai mult ca oricand rezistenta, deci posesoarele se pot bucura de manichiura aceasta pentru timp indelungat si un eventual retus apare doar dupa ce unghia naturala creste, nu pentru ca oja s-a sters.

Pentru ca femeilor practice nu le place sa depinda de salon, de o persoana, de o programare si pentru ca la nivel de costuri este si mai convenabil sa isi faca singure manichiura tot mai multe dintre ele, cochete si independente, prefera achizitia produselor necesare pentru a-si realiza acasa manichiura dorita. Spre exemplu un kit unghii UV precum se gaseste la Pandera.ro este un set preferat in acest sens. Iata si de ce.

Kitul de la Pandera, cu toate produsele necesare

Un kit unghii UV din gama Bling  include tot ce are nevoie o doritoare pentru a-si realiza o manichiura cu oja semipermenenta. Culorile vibrante, variate si toate straturile necesare pentru calitatea manichiurii sunt parte din avantajele acestui set. Iata ce include:

  • 8 oje semipermanente. Oricine se plictiseste la un moment dat de o nuanta. Astfel, ai sansa de a alege pe rand din cele 8 variante din set, punand creativitatea in joc in a crea combinatii inedite. De la clasic nude si pana la un indraznet albastru marin, gri, tonuri de roz romantic sau lavanda, verde vei gasi ce sa ti se potriveasca.
  • Gel special pentru stergerea ojei. Se stie ca astfel de produse nu se indeparteaza clasica, cu acetona. Asadar, ai in kit si acest tip de produs necesar pentru a reface manichiura sau pentru retus.
  • Ustensila pentru cuticule. Stii foarte bine ca pana la partea de colorare a unghiilor acestea trebuie sa aiba o forma corecta, sa fie igienizate, astfel ca parte din proces cuticulele trebuie si ele indepartate sau cel putin impinse de pe suprafata unghiei. Ai o astfel de ustensila in acest set.
  • O oja tip coat si una de baza. Pentru ca o oja sa reziste pe unghie aceasta are nevoie sa indeplineasca mai multe criterii, dar mai ales sa aiba o baza ce favorizeaza rezistenta si sa fie completata de un strat protector cu rol de sigilare. Iata de ce top coat si oja de baza sunt incluse in acest kit.
  • O pila si betisoare speciale din lemn. Acestea te vor ajuta sa indeplinesti realizarea unei manichiuri in cele mai mici detalii.

Trebuie sa stii ca ojele semipermenente cum se gasesc la www.pandera.ro vor rezista si pana la o luna. Astfel, vei reface manichiura mai rar, te vei bucura de culoare incantatoare pe unghiile tale si vei afisa un aspect placut al acestora. Mereu pregatita sa iti conturezi stilul unghiilor in stil propriu, un astfel de kit nu trebuie sa iti lipseasca din arsenalul produselor detinute.

Ca o completare, poti alege si o lampa UV din cadrul magazinului online pandera.ro. De asemenea, alte nuante de oje de marca Focallure sunt regasite in stocurile Pandera. Delecteaza-te cu ce iti place!

Leave a Reply