De ce sa vizitati Sintra?

Sintra este un oras din Portugalia, foarte aproape de Lisabona, insa, nu atat de cunoscut. Probabil acest lucru este realizat din cauza dimensiunilor sale destul de mici, caci, la capitolul frumusete si locuri de vizitat, Sintra poate fi trecut fara doar si poate.

Asadar, in cazul in care reusiti ca in cadrul sejurului dumneavoastra sa ajungeti in Lisabona, recomandarea noastra este sa acordati macar o zi sau doua si orasului Sintra, caci nu aveti nimic de ratat. Iar pentru a va convinge, in articolul de astazi va vom prezenta cateva frumuseti din aceste locuri, pe care sa nu le ratati nicicum. Sunteti curios? 

Parcul Pena

Parcul Pena impresioneaza orice turist, in cadrul acestuia regasindu-se si Palatul Pena, un palat parca rupt din povestile cu printi si printese. Culorile sale vibrante si dimensiunile palatului va vor atrage atentia inca de la primii pasi facuti in Parcul Pena.

Si ca tot am amintit de parc, aici va puteti petrece o dupa-amiaza linistita, pentru a face o plimbare lunga si a va bucura de atmosfera linistita si placuta. Daca veti alege sa vizitati si palatul, nu va lasati acasa camera foto, caci panorama este una incredibila, cum rar mai putem vedea in ziua de astazi. 

Parcul Monserrate

Un alt loc plin de frumuseti din Sintra este parcul Monserrate, aici gazduindu-se unele dintre cele mai frumoase gradini din tot orasul, poate chiar cele mai frumoase. De asemenea si parcul Monserrate are propriul sau palat, palatul Monserrate, o cladire inconjurata de gradini si plante ce va vor lua ochii.

De asemenea, nici palatul nu este de lasat la o parte, acesta fiind construit in stil indian si impresionand toate gusturile si preferintele. La o prima vedere, puteti spune ca va aflati intr-o destinatie exotica, insa, uitandu-va pe harta veti putea observa ca toate aceste frumuseti se afla la doar cativa kilometri de Lisabona.

Palatul National

Sintra este orasul palatelor, aici regasindu-se cate o alternativa pentru fiecare turist, fie ca va plac sau nu. De aceea, in finalul acestui articol nu puteam sa nu vorbim macar putin despre Palatul National, pe care il puteti admira chiar in centrul orasului.

Desi a fost construit pe locul unui fost castel, nu putem sa nu admiram maretia acestui obiectiv, toate acestea exprimate intr-o maniera foarte simpla, datorita albului pur de pe peretii castelului. De asemenea, nu putem sa nu admiram turnurile inalte, tot albe. 

La finalul articolului…

Avem o lume frumoasa, iar de-a lungul vietii este de datoria noastra sa o descoperim. Asadar, daca ati planificat deja sejurul dumneavoastra pentru urmatoarele zile, cu siguranta aveti nevoie si de o modalitate de transport eficienta si placuta. De aceea, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de destinatii spectaculoase, in compania celor dragi.

Din dorinta de a beneficia de calitate indiferent de timp si vreme, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt atent verificate de oameni specializati, astfel incat sa nu existe nici macar un risc.