Cum te ajuta DeepCrawl si SpinRewriter?

DeepCrawl este cel mai bun instrument cu crawlere pe care l-am testat cu o marja larga. Ofera cea mai mare profunzime de scanare de domenii si de raportare SEO cu date si metrici extrem de granulate care, pentru un novice SEO, pot fi sincer coplesitoare.

O mare parte din maparea arhitecturii site-ului si analiza de domeniu pe care o ofera este, probabil, mai potrivita pentru dezvoltatori si IT. PCMag nu examineaza caracteristicile beta, dar DeepCrawl testeaza, de asemenea, un modul experimental Site Explorer care va permite sa explorati vizual arhitectura site-ului.

Pentru inceput trebuie sa mentionez ca pana acum nu cumparam asemenea utilitare insa de cand am descoperit goup buy seo tools am zis sa incerc mai ales ca pretul era foarte mic si mi se ofereau peste 80 de tooluri pentru SEO. Am facut abonament si am inceput sa testez ceea ce am primit. Asa am descoperit ca DeepCrawl este un instrument foarte util pentru SEO.

Desigur toate instrumentele din pachet sunt utile insa astazi discutam despre DeepCrawl.

Ca si vremea  KWFinder.com in cercetarea ad-hoc a cuvintelor cheie, focalizarea cu laser a lui DeepCrawl pe crawling este ceea ce ai nevoie pentru un seo bun. Insa, in ceea ce priveste capabilitatile de accesare independenta a site-ului dvs. sau a site-urilor concurentilor dvs. DeepCrawl este un microscop SEO puternic.

Un alt instrument util este Spin Rewriter pe care l-am primit in acelasi pachet!

Crearea continutului este dificila!

In calitate de comercianti pe internet, succesul nostru depinde adesea de capacitatea noastra de a crea continut unic, bogat, care sa angajeze cititorii nostri si sa ii indemne sa achizitioneze produsele noastre. Stiu ca stau adesea, uitandu-ma la ecranul computerului, intrebandu-ma cum voi scrie postul meu urmator, de obicei pe un subiect in care nu sunt expert.

De asemenea, adesea solicitam continut pentru campaniile de construire a legaturilor si postari PBN. Aceasta este o poveste cu totul diferita, deoarece pentru acest scop trebuie sa vina uneori mii de articole unice pentru o singura campanie. Daca utilizati software-ul de construire automata a link-urilor, cum ar fi RankerX al GSA SER, stiti ca achizitionarea continutului original pentru campaniile dvs. este probabil cea mai dificila parte.

Continutul de calitate este important

Puteti sa spuneti intotdeauna cand vizitati un site web care utilizeaza continut preluat din afara tarii. In cel mai bun caz, articolul se citeste ca si cum a fost scris de cineva care nu vorbeste romana ca prima limba si in cel mai rau caz nu puteti nici sa intelegeti textul pe ecran. Pe masura ce Google devine din ce in ce mai inaintat, articolele jibberish ambalate cu link-uri nu vor face site-ul dvs. mai bun si ar putea face efectiv pagube in clasamentul dumneavoastra.

Creatorii de articole in masa, cum ar fi Content Machine, sunt excelenti pentru legaturile dvs. de nivel 2 sau 3, dar care totusi va permit sa aveti nevoie de o solutie pentru link-urile dvs. de nivel 1.

Incercati cum as putea, nu am reusit niciodata sa extrag un articol pe care as putea sa-l folosesc pe Tier 1 cu Kontent Machine. Nu ma intelege gresit, imi place Kontent Machine si imi salveaza ore in fiecare zi, dar folosindu-ma de el pentru continutul de nivel 1 ar fi sinuciderea site-ului.

Leave a Reply