Cum se livreaza produsele cumparate de pe Shopu.ro?

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane au ales sa isi cumpere produsele de care au nevoie de la magazinele online, iar acest lucru este cat se poate de firesc.

In primul rand, cei care aleg sa isi cumpere produsele de care au nevoie de la magazinele online, economisesc timp. Este mult mai usor sa stai in fata calculatorului sau chiar sa stai in pat si sa iti cauti produsele intr-un magazin online, decat sa te deplasezi pe la magazinele din oras sperang ca gasesti ceea ce cauti.

Apoi, trebuie mentionat faptul ca de regula produsele pe care le gasim la magazinele online au preturi mult mai atractive decat in magazinele din oras, asa ca acesta este un alt motiv pentru care multe persoane aleg sa isi faca in prezent cumparaturile de la magazinele online.

Cei care isi cumpara produse de pe Shopu.ro de exemplu, pot intra rapid in posesia produselor, pentru ca dupa ce plaseaza comanda, se pot deplasa personal la sediul magazinului din capitala pentru a-si ridica produsele.

Clientii din capitala insa, pot alege sa primeasca produsul comandat acasa prin intermediul unei firme de curierat, iar astfel cand curierul va ajunge la domiciliu cu produsul, acestia vor plati contravaloarea produsului comandat, plus 10 lei costul transportului.

Clientii din afara capitalei care aleg sa isi cumpere diferite produse de pe Shopu.ro, au posibilitatea de a alege o modalitate de livrare a coletului. Cei care isi doresc sa aiba parte de cea mai ieftina varianta de transport, pot alege sa primeasca produsul sau produsele comandate prin pos Posta Romana.

Livrarea coletelor prin intermediul Postei Romane (PrioriPost) se face in fiecare localitate din Romania. Coletul le va fi livrat clientilor la domiciliu sau il vor putea ridica de la oficiul postal de care apartin.

Costul livrarii prin intermediul Postei Romane este de 10 lei indiferent de comanda. Clientii care aleg sa primeasca astfel coletele, vor primi un sms pe telefon in momentul in care coletul va fi pregatit pentru livrare, iar din acel moment termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

De mentionat este faptul ca exista si persoane care aleg sa isi comande produse de pe Shopu.ro, si care isi doresc sa intre mult mai repede in posesia produselor comandate. Ei bine, aceste persoane pot alege sa primeasca produsele pri intermediul unei firme de curierat rapid.

Shopu.ro livreaza produsele prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus, iar transportul este disponibil in toate localitatile din tara. Clientii vor primi coletul la adresa indicata, in 1-2 zile lucratoare din momentul in care vor primi mesajul scris pe telefon care ii informeaza ca a fost plasata comanda.

Daca prin intermediul Postei Romane pretul livrarii pe care clientul il plasteste este de 10 lei, pentru a le fi adus acasa produsul de catre curier, acestia vor scoate din buzunar 16 lei, alaturi de contravaloarea produsului. De, pentru un produs care de exemplu costa 100 de lei, clientul va plati 116 lei (cu tot cu transport).