Cum sa faci programari rapide la saloane de cosmetica din Ploiesti

In zilele noastre este destul de usor sa ne programam la un salon. Nu, nu implica absolut deloc sunatul de la o locatie la alta. De altfel timpul este pretios pentru toata lumea. Asadar atat pentru cei de la saloane, cat si pentru public este mai avantajos sa foloseasca o platforma speciala pentru digitalizarea programarilor.

Pe numele sau Stailer, platforma si implicit aplicatia cu acest nume iti aduce mai aproape lista de saloane de cosmetica din Ploiesti sau din alte 40 de orase ale tarii. Cautarile sunt usor de realizat, programarile la fel de usor de efectuat.

Cum functioneaza Stailer

Stailer a aparut practic ca o nevoie a publicului larg de a reusi sa se programeze mai usor la unul din saloanele de hair and beauty. Metodele vechi sunt depasite, a nota pe hartie programarile si a avea o persoana angajata doar pentru acest task este o pierdere financiara. Fara sa afecteze calitatea servirii si modul prompt de a raspunde solicitarilor, cei din saloane sunt incantati sa conteze pe Stailer.

Acest tip de platforma functioneaza foarte usor. Doritorii care vor  sa incerce aceasta metoda nu au nevoie de un cont si pot realiza cate programari isi doresc. Prin intermediul aplicatiei situatia este la fel de simpla, doar ca de data aceasta un cont este necesar. Doar ca logarea poate fi facilitata daca este selectata optiunea de conectare prin contul de Facebook. Exista ceva mai multe functionalitati in acest caz, de la setarea de remindere si pana la reprogramari rapide.

Simplu, rapid, gratuit

Printre cele mai importante avantaje de utilizare a platformei si aplicatiei Stailer sunt cele 3 aspecte mentionate. Concret, sa presupunem ca o persoana cauta saloane cu tratamente par pentru barbati din Ploiesti. Este interesata de o programare intr-o zi anume sau la o ora anume. Cautarile sale nu vor dura prea mult timp, sunt restranse datorita filtrului din pagina Stailer.

In plus, dupa ce isi filtreaza optiunile, pentru fiecare salon inscris aici poate vedea detalii de maxima importanta, cum ar fi pretul serviciilor, durata acestora, precum si  recenzii ale clientilor.

Catalogul de inspiratie

Uneori cauti un salon anume sau un hairstylist anume. In alte situatii insa stii doar ca ai nevoie de o schimbare de look. Ei bine si de aceasta data Stailer pare sa fie o alegere buna. In acest sens doritorii si doritoarele pot cauta in pagina catalogul de inspiratie. Isi aleg coafura dorita sau un model anume de manichiura si afla imediat si la ce salon pot solicita acest tip de serviciu.

Sunt multe cele care atunci cand merg la salon vin cu o fotografie la purtator si solicita o tunsoare anume. Acelasi principiu este si aici, de a gasi ceva facut de mana unor specialisti pe care sa ii si poti gasi cu mare usurinta.

Stailer este deja prezent in peste 40 de orase ale tarii si recenziile arata ca este un instrument practic pentru cei care aleg varianta digitalizarii programarilor. Daca nu ai incercat pana acum, ar fi bine sa o faci. Nu ai nimic de pierdut, este gratuit!

Contact: support@stailer.ro