Cum este vazut un site de motoarele de cautare si cum ar trebui optimizat?

Ati incarcat sau ati creat un proiect pentru ¬†un site web? Buna idee! Dar crearea unui site “frumos”, adaptat tinta, nu este totul. Este intr-adevar foarte important sa ne gandim la vizibilitatea sa asupra motoarelor de cautare si, prin urmare, la referintele naturale (spre deosebire de legaturile sponsorizate care reprezinta astazi o alta profesie, mai aproape de monitorizarea publicitatii si campaniilor si care nu pot fi asimilate SEO, chiar “platit”)! Aceste sfaturi sunt potrivite si pentru optimizare seo magazin online.

Va prezentam mai multe sfaturi esentiale pe care trebuie sa le urmati pentru a obtine, rapid si usor, rezultate bune si o buna vizibilitate pe Google “si pe prietenii lui” fara cunostinte tehnice …

Desigur, acesta este cel mai important lucru de stiut pentru a obtine rezultate cat mai rapide cu putinta. Daca doriti sa mergeti mai departe, va putem sfatui doar sa cititi o carte detaliata care va va spune mult mai multe despre SEO. Site-ul nostru ofera, de asemenea, un buletin informativ profesionist pentru cei care doresc sa mearga mai adanc in acest subiect. Dar punctul de mai jos, va va oferi si multe alte modalitati de a va imbunatati cunostintele. Sa incepem cu inceputul …

Expertii in domeniu vor gasi in mod evident, in aceste pagini, nici un fel de date. E normal, nu au fost scrise pentru ei. Cu toate acestea, daca incepeti in “ref nat”, asa cum se spune (sau “SEO” pentru Search Engine Optimization), urmatoarele cateva pagini ar trebui sa va ajute foarte mult … In cele din urma, speram sa reusiti sau sa va ganditi sa apelati la experti…

Primul punct, cu siguranta unul dintre cele mai importante: tot ce se face in amonte de proiect, inainte ca site-ul sa fie online, nu mai trebuie facut, asa cum spun angajatii Google.

Daca site-ul dvs. nu este inca online, aveti grija de toate punctele pe care le vom discuta in articolele urmatoare, deoarece nu veti mai reveni (cu exceptia unor finalizari) dupa aceea. Ce timp ati castigat! Un site web care, atunci cand este pus online, este 100% “prietenos cu motoarele de cautare” (care raspunde criteriilor de relevanta a motoarelor de cautare) a facut 80% din activitatea SEO!

Nu este neglijabil … La acest nivel, asigurati-va ca adresele URL ale paginilor dvs. sunt bine optimizate, deoarece acest punct este cel mai complex de revizuit in cele din urma, odata ce paginile sunt online.

Daca site-ul dvs. este deja online, nu este foarte grav: cu exceptia adreselor URL, adesea o sarcina delicata (dar nimic nu este imposibil …), majoritatea punctelor care constituie o optimizare a site-ului pot fi revizuit o data pe internet. Dar uneori se va “rupe” ceea ce s-a facut la inceput, ceea ce nu este niciodata placut.

Mai mult decat atat, este nevoie de timp pentru a distruge si pentru a reconstrui, dar va fi necesar … Nu ati planificat o reproiectare a site-ului in curand, care ar analiza aspectul “SEO” cu aceasta ocazie?

In ceea ce priveste SEO, prin urmare, tot ce se poate face inainte de a intra online este foarte bine. In caz contrar, va trebui cu siguranta sa va intoarceti putin pentru a va optimiza paginile.

Leave a Reply