Brazi de Craciun 3D cu iluminare LED

Acesti brazi au lumini LED incorporate (cu fixare prindere) chiar pe ramurile bradului, astfel incat nu va trebui sa va mai faceti griji cu privire la agatarea luminilor de Craciun in brad. Iluminarea are diferite moduri de iluminare: flicker, val, secventa si multe altele. De asemenea, puteti seta un temporizator de oprire cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastra. Iluminarea cu LED-uri incorporata va va permite sa economisiti pana la 70% din energia electrica.

De asemenea, este inclus si un suport. Aceasta este stabila si va protejeaza astfel decoratiunile de Craciun, pe care este posibil sa le fi mostenit din generatie in generatie si de care aveti un atasament emotional puternic. Bradul este foarte dens, asa ca depinde de tine daca alegi o forma minimalista de decorare cu lumini si cateva ornamente sau daca il umpli literalmente cu globuri de Craciun si alte decoratiuni.In ultimii ani, insa, a existat o crestere uriasa a interesului pentru bradul de Craciun 3D.

In cele din urma, alegeti un brad de Craciun artificial care merita.

Pin, molid, brad traditional – acestia sunt brazii pe care ii alegem inainte de Craciun. Inaltimile obisnuite ale brazilor variaza de la 120 cm pana la piese unice de 450 cm, pe care si le pot permite doar proprietarii de apartamente cu tavane inalte. Piata de astazi ofera brazi artificiali foarte frumosi, intr-o varietate de modele. Chiar si cel mai pretentios client are de unde alege.

Exista brazi de Craciun in toate nuantele de verde, de la molidul de gheata 3D de culoare verde-gheata la bradul caucazian 3D de culoare verde stralucitor, pinul Himalaya 3D de culoare verde natural, molidul de California 3D de culoare verde inchis si bradul de Norvegia 3D de culoare verde otel. Cu toate acestea, cei care nu doresc un brad de Craciun verde traditional pot alege dintr-o selectie de brazi acoperiti cu zapada groasa sau cu varfuri de crengi usor acoperite de zapada.

Nu veti avea aceeasi problema in alegerea unui brad de Craciun, fie ca aveti mult spatiu si tavane inalte in casa, fie ca trebuie sa potriviti un brad de Craciun intr-un spatiu restrans. De fapt, in gama noastra veti gasi brazi de Craciun XL supradimensionati, precum si brazi de Craciun ingusti, care se vor potrivi oriunde.

Brazii de Craciun artificiali 3D si brazii de Craciun 3D pot fi o solutie mai costisitoare, dar aspectul lor perfect va va convinge rapid ca merita. Ce ii face diferiti de alti brazi artificiali? Ati putea spune ca acestea sunt “la fel ca” cele vii. Nimeni nu se va indoi de cele 3D.

Nici macar un brad viu nu va va oferi perfectiunea formei si culorilor pe care o ofera brazii de Craciun artificiali FULL 3D si 3D. Acele verzui nu pot fi deosebite de cele reale, nu numai ca aspect, ci si la atingere. Este o copie cu adevarat perfecta si fidela a celui viu. Dar nu unul pe care trebuie sa-l prinzi de perete cu partea sa mai subtire si mai curbata. Acesta ofera, de asemenea, un habitus perfect.