Alegerea anvelopelor de iarna potrivite

In primul rand, sa stabilim de la inceput ca dealerii de anvelope nu insista asupra achizitionarii a patru anvelope de iarna doar ca sa poata vinde mai multe anvelope si sa-ti ia tie banii – faptele sunt foarte clare. Punerea a doar doua anvelope de iarna este foarte probabil mai rau decat a nu pune pneurile de zapada deloc. A avea fiecare axa prinsa diferit este o reteta sigura pentru dezastrul pe zapada. In cazul in care pneurile de zapada sunt pe puntea din fata, masina va avea un fel de coada de peste imprevizibila si incontrolabila. Daca sunt pe puntea spate, directia de prindere va fi periculos limitata, iar masina va subvira. Chiar daca cumpararea a doar doua anvelope de iarna ar putea salva ceva bani pe termen scurt, este foarte probabil sa coste mult mai mult decat unele consecinte pe termen lung.

Alegerea pneurilor de zapada de pe anvelope-astral.ro

Deci v-ati decis ca aveti nevoie de o prindere optima si manipulare sigura a pneurilor pentru zapada dedicate. In mod evident, va fi mai scump sa mentii doua seturi de anvelope, insa, cu toate acestea, vei obtine o manevrabilitate superioara atat iarna cat si vara, iar fiecare set va fi utilizat pentru aproximativ jumatate de an, ambele seturi de anvelope vor fi astfel uzate mai putin decat daca ar fi fost folosite pe tot parcursul anului. Pentru a alege un pneu pentru zapada care este potrivit pentru tine, vezi tun top cu cele mai recomandate branduri sau daca aveti nevoie de cele mai bune, absolut sigure pe zapada si cu prindere de gheata disponibile, verifica pneurile de zapada cu nituri. De asemenea, poate doriti sa stiti mai multe despre importanta enorma a striatiilor si a modelelor cu buna performanta de iarna.

Fiecare companie de anvelope vinde propriile versiuni de anvelope de iarna, iar unele ofera o varietate de modele de anvelope pentru a se potrivi nevoilor diferite si categoriilor de preturi. Cand e timpul sa achizitionati anvelope de iarna, se impune sa:
– determinati cat de mult va puteti permite, tinand cont si de faptul ca scump nu inseamna neaparat cel mai bun
– citeste opiniile care se gasesc on-line despre anvelopele respective
– adresati-va prietenilor pentru recomandari de anvelope
– mergi la dealerul de anvelope de la nivel local si cere recomandari si informatii despre anumiti producatori

Daca va decideti sa mergeti cu un set suplimentar de jante de iarna, tineti cont de faptul ca, in cazul in care masina este mai noua de 2007, veti avea nevoie aproape sigur de un set suplimentar de senzori TPMS pentru anvelopele de iarna.

Leave a Reply