Ai un iPhone defect? Vezi la ce service poti sa iti repari telefonul.

Telefoanele au devenit niste obiecte foarte importante pentru noi, chiar indispensabile, de aceea de fiecare data cand plecam undeva ne asiguram daca ne-am luat telefonul. Avand in vedere cat de scumpe au devenit, la fel si reparatiile, vrem sa le protejam, avem grija sa nu le scapam, sa nu se sparga, sa nu se zgarie, dar existe cateva accesorii de protectie pe care orice telefon ar trebui sa le aiba, plus altele de incarcare, pentru a-i asigura o continua functionare. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile ce vor urma. 

Incarcatorul poate fi considerat cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Aceasta importanta este datorata faptului ca daca nu iti mai incarci telefonul il vei putea folosi o zi sau 2 in functie de capacitatea bateriei. De aceea, daca ti se strica incarcatorul fie iti cumperi altul, fie il duci la reparat. Modelele mai noi de telefoane au si incarcare wireless inversa, doar ca ai trebuie sa cumperi acel incarcator separat. 

Folia de protectie se recomanda a se cumpara imediat dupa cumpararea telefonului, pentru ca telefonul sa aiba protectie. Daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone, spre exemplu, care a costat o suma destul de mare, nu cred ca vei mai fi dispus sa platesti eventuale reparatii la iphone, care te vor costa tot o suma mare de bani.

Husa este si ea foarte importanta si este indicat sa o cumperi deodata cu folia, imediat dupa achizitionarea telefonului. Pe langa rolul de protectie, husa se mai poate folosi si pentru a infrumuseta telefonul. Ea se gaseste intr-o gama larga de modele, de culori, cu peisaje, cu flori, cu animale, cu imprimeuri si poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este din ce in ce mai folosita de catre multi utilizatori, pentru ca este foarte utila. Atunci cand nu esti acasa, bateria telefonului este pe cale de a se descarca, ai in continuare mare nevoie de telefon si nu te afli langa o priza, in aceasta situatie bateria externa te va salva si ai nevoie doar de cablu. 

Incarcatorul de masina este si el util, atunci cand nu mai ai baterie si te afli in masina, ai nevoie de telefon pentru harti sau pentru a asculta muzica. Incarcarea va fi mai lenta decat prin intermediul bateriei externe. 

Castile sunt importante pentru cei care asculta muzica mereu, la sala, cand merg la serviciu sau acasa si ele vin direct in cutie cu telefonul si incarcatorul. 

Prin urmare, daca iti lipseste unul dintre accesoriile prezentate mai sus, este foarte important sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru ca telefonul tau sa aiba protectie maxima si sa ii asiguri o continua functionare prin incarcare.